Voor wie ga jij kiezen?

Sinds juni 2020 ben ik coach en werk ik op basis van de 5 elementen. Dit is een bewuste keuze geweest en ik ben blij dat ik deze eindelijk gemaakt heb. Ik ben gestart met mijn praktijk en volg momenteel de opleiding voor Psycho Energetisch Therapeut en Bewustzijnscoach.

Het element vuur en het gebruiken hiervan is in het bovengenoemde heel bewust aanwezig. Zo maak je gelijk kennis met één van de elementen. Het element vuur gebruik ik in mijn coaching als eerste element. Want vuur is het symbool voor aanzetten, activeren, het startsein om uiteindelijk te kunnen transformeren naar je diepste verlangens, je wensen en je doelen.   

Al jaren leef ik volgens het ‘Wiel’ van het natuurlijke jaar met de 8 jaarfeesten  met haar ritme, wijsheden en gebruiken. Tussen 1998 en 2010 verzorgde ik rondleidingen en workshops voor de Levenstuinen in Teuge. Daar heb ik ontdekt hoe de natuur en de volle maan op ons een prachtige werking hebben. Mijn meditaties zijn zo tot leven gekomen, verder ontwikkeld en met veel succes vormgegeven. Er gebeurde altijd iets magisch omdat het gewoon ontstond. Het begeleiden en aanvoelen van mensen op een persoonlijke en intuïtieve manier is voor mij vanzelfsprekend en gaat op een heel natuurlijke manier.


De fascinatie om te leven met het ritme van de natuur is mij met de paplepel ingegoten door mijn grootmoeder. Zij wist veel te vertellen over de bomen, de planten, de aarde, de stenen, de seizoenen maar ook over de sterren, de zon en de maan. Zij leefde heel erg verbonden met hemel en aarde.    
Ik wil je uitnodigen om zelf in dit wiel te stappen en te ervaren wat dit met je doet.


Wanneer je het ritme van de natuur durft toe te laten en je gaat haar leren vertrouwen dan kom je steeds dichterbij je eigen natuurlijke ZIJN. Je zult dan als vanzelf een diepere connectie gaan ervaren met je eigen IK en daarmee met je ware levenskracht.

Mijn inspiratie van afgelopen tijd

We zitten volop in verkiezingstijd. Weet jij al waarop je gaat stemmen?
Ga je überhaupt stemmen? Wat betekent het voor jou om je stem uit te brengen? Onderzoek eens hoe jij tot keuzes komt? Want kies je onbewust of bewust? Waardoor laat jij je leiden? Want een keuze maken brengt een keerpunt teweeg. Ben jij er klaar voor om een volgende stap in je leven te zetten?

Laat de natuur je een handje helpen

Wat betekent deze tijd en dit keerpunt in de natuur voor jou? Wat herken je in jezelf?
Op 21 maart 2021 lees je mijn tips en inspiratie in het vervolg op deze eerste nieuwsbrief.

Als inspiratiebronnen noem ik alvast het element vuur, het ei, de haas, de groei in de natuur en de lentekleuren van komende tijd.
Bekijk de natuurkalender
Hartelijke groet,
Karin

Lees meer blogs

Ga naar de bovenkant