Vuur

Het element vuur staat voor: zonnekracht, 3e chakra, activeren, in actie komen, warmte. Vuur wordt in de natuur gebruikt bij rituelen om transformatie te bewerkstelligen van de energie.

Water

Het element water staat voor: emoties, gevoelens, 2e chakra, stroming. Water geeft beweging aan het ontwikkelproces, stagnatie in de weerstand wordt duidelijk en kan weer opgelost worden.

Aarde

Het element aarde is het 1e chakra en geeft aanvaarding en grip op je emoties, je krijgt weer (zelf)vertrouwen. Aarding geeft focus en concentratie en door zelfzorg leer je grenzen aan te geven.

Lucht

Lucht is het 4e en 5e chakra en koppelt tijdens het proces gedachten, ideeën en (nieuwe) inzichten. We zetten het logisch verstand  creatief en intuïtief in. Dit geeft richting om je plan te doen slagen.

Ether

Ether (6e en 7e chakra): staat voor de universele verbinding met je hart. Jouw sleutels en antwoorden heb je gevonden. Je zielenstuk is getransformeerd tot een nieuwe bewustwording.

Hoe ziet het coaching traject er uit?

Het traject bestaat uit 5 individuele sessies van gemiddeld 2 uur. Er zitten steeds 4 weken tussen de afspraken zodat jij de opgedane ervaring kan integreren in je dagelijks leven. We gaan aan de slag met jouw doel(en) en levensvraagstukken en kijken waar jij je in kan ontwikkelen.

  1. Tijdens de eerste sessie wordt er letterlijk een vuurtje aangestoken. Vuur staat o.a. voor: ‘aanzetten’, je doel helder voor ogen hebben, commitment ervaren, in actie komen, zonnekracht.
  2. De tweede sessie is wandelend in een natuurgebied. Daar komt het element water aan bod om je gevoelens en emoties in beweging te brengen, je stroming te durven volgen om zo je oude stukken achter je te laten.
  3. Tijdens de derde sessie ligt de nadruk op het derde element: aarde. Deze energie gaat vorm geven aan je nieuwe verlangen en doel zodat het niet alleen bij de beweging blijft.
  4. Het element lucht koppelt tijdens het gehele proces je gedachten, ideeën en inzichten. Je komt er achter op welke wijze je denken in de weg kan zitten. Lucht staat ook voor: ademhalen, communicatie, je hart openen en daarmee het doorbreken van overlevingspatronen die niet meer werken.
  5. De laatste keer is er weer een vuur. Dit vuur steek je nu aan vanuit een nieuwe ontwikkelde werkelijkheid. Je weet wie je bent en wat je wilt. Je bent eventueel klaar voor verdieping.

Wat levert jou dit op?

Weer gelukkig en blij jezelf kunnen zijn. Je hebt weer grip op je leven.
Vol zelfvertrouwen jouw leven kunnen invullen zoals jij dat wenst en met plezier je leven tegemoet gaan!

Kennismaken met mij kan vrijblijvend tijdens een wandeling, online of telefonisch. Neem via onderstaande formulier contact met mij op.

Benieuwd geworden naar al de mogelijkheden?
Meld je aan voor de nieuwsbrief of neem contact op

Wat kun je voor nieuws verwachten?

Wat gebeurt er om je heen, in de natuur, met de zon, de maan en de sterren? Welke invloeden hebben zij op jouw dagelijks leven? De natuurkalender maakt ons daar bewust van. Lijkt je het interessant en vooral leuk om deze te ontvangen?

Ik neem je mee door het wiel van de natuurkalender. Ik laat je zo kennismaken met de levensloop van de natuur met daarin z’n elementen, seizoenen, de zon, de maan en de sterren en wat zij allemaal voor invloed hebben op jou, als mens. De informatie is altijd actueel, boeiend en nodigt je uit om zelf je eigen ritme hierin te gaan ontdekken. Kom thuis in je eigen element!🙏⭐💜

Contact    Contact